Termeni si conditii

 

In interesul unei relatii ordonate si prietenoase cu clientii, societatea SC Tribotec RO SRL se bazeaza in relatiile de afaceri pe o serie de termeni si conditii.
 
Datele firmei: SC Tribotec RO SRL
 
Adresa: B-dul C.Coposu, Nr.10/55, Sibiu, RO 550245

Tel.: +40 269 216 300
Mobil: +40 742 357 096
Web page: www.lubrifianti.eu
E-mail: office@lubrifianti.eu
 
1. Termeni si definitii 
Vanzator – Tribotec RO SRL 
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda. 
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Vanzator.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului
Site – domeniul www.lubrifianti.eu si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.


Conditii generale:
2.1. Accesarea si cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.lubrifianti.eu implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate.
2.2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari, actualizari privind termenii si conditiile inscrise in site-ul www.lubrifianti.eu, precum si pretul produselor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment.

 

Dreptul de proprietate intelectuala
3.1. Continutul site-ului www.lubrifianti.eu: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Tribotec RO SRL. si este aparat de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Tribotec RO SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 

 

Politica de Vanzare online
4.1. Oricarui Client/Cumparator i se permite accesul pe site-ul www.lubrifianti.eu, in vederea efectuarii unei comenzi. Pentru motive justificate Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. 
4.2. Toate tarifele sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A., acesta se regaseste in costurile afisate in cosul de cumparaturi..
4.3. Clientii inregistrati in baza de date a site-ului beneficiaza de discounturi in functie de pragurile valorice atinse de comenzile realizate. Pragurile valorice si discounturile oferite sunt stabilite de catre Vanzator care isi rezerva dreptul de a le modifica oricand.
4.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
4.5. www.lubrifianti.eu isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
4.6. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.lubrifianti.eu nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

Comanda
5.1. Clientul/Cumparatorul trebuie sa emita o comanda pentru bunurile dorite dupa accesarea categoriei sau a paginii produsului dorit, apasand butonul “adauga in cos”
5.2. Prin finalizarea Comenzii Clientul/Cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar acesta fiind singurul care suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc). www.lubrifianti.eu nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.
5.3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul/Cumparatorul consimte ca Vanzatorul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

Plata
6.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.lubrifianti.eu nu includ T.V.A.
6.2. Plata se efectueaza la momentul livrarii, in sistem ramburs sau on-line.

 

Expeditie si Livrare
7.1. Termenul de livrare al produselor: 1 - 3 zile lucratoare in functie de stocul existent, in conditiile in care nu mai exista produsul in stoc termenul de livrare este scris in dreptul fiecarui produs. Clientul va fi anuntat prin e-mail sau telefon referitor la acest termen.
Pentru Comenzile primite de luni – vineri: 
-       pana la orele 13:00 se proceseaza si se trimit spre beneficiar in aceeasi zi, caz in care livrarea se face in 24 de ore, exceptional in 48 ore daca beneficiarul nu locuieste in aria de acoperire a curierului
-       dupa orele 13:00 se proceseaza in aceiasi zi dar se trimit spre beneficiar in ziua urmatoare, caz in care livrarea se face in 48 de ore, exceptional in 72 ore daca beneficiarul nu locuieste in aria de acoperire a curierului
Pentru Comenzile primite vinerea dupa orele 13:00 pana luni:
-       se proceseaza luni si tot atunci se trimit spre beneficiari, livrarea se face in 24 de ore, exceptional in 48 ore daca beneficiarul nu locuieste in aria de acoperire a curierului
7.2. Transportul Bunurilor se va realiza prin curier rapid, Clientul/Cumparatorul avand obligatia de a efectua plata cash la momentul livrarii.
7.3. Costul transportului nu este inclus in pret si se va achita de cumparator..
7.4 Clientul nu este lipsit de obligatia de a achita contravaloarea transpotul in cazul in care produsele sunt livrate si neridicate. Costul transportul bunurilor de la sediu la destinatie si de la destinatie la sediu va fi facturatat si revine in datoria clientului sa o plateasca.
7.6. Daca din cauze care tin de transportul bunurilor, produsele transportate prezinta daune, clientul este obligat sa reclame in maxim 2 zile aceste probleme in scris sau la adresa de e-mail a societatii. Pentru a nu exista dubii privind conditiile de transport si pentru verificarea intergitatii produselor, clientul este obligat sa verifice marfa achizitionata in fata agentului livrator.

 

Conditii de retur
8.1. Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile să returneze produsele achiziționate, fără nicio justificare și fără nicio obligație din partea acestuia scriind un email in formularul din pagina de contact 
https://www.lubrifianti.eu/contactsi alegand departamentul: comenzi online 
8.2.  Termenul de 14 zile începe să curgă din momentul intrării Cumpărătorului în posesia Produselor
8.3. În situația renunțării la contract Vânzătorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Cumpărătorului, cu excepția costurilor suplimentare generate de aceasta expeditie.
8.4. Vânzatorul va returna plata folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială  în termen de maxim 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract, dacă în cadrul acestui termen Cumpărătorul a returnat Produsele sau a făcut dovada returnării către Vânzător.
8.5. Produsele trebuie returnate în ambalajul original, nedegradat, desfăcut, rupt sau desigilat. Cumpărătorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care sunt manipulate sau folosite, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. În situatia în care Vânzătorul constată că bunurile suferă degradări,, bunurile nu mai pot fi returnate.
8.6. Cheltuielile directe de returnare a produselor cad în sarcina Cumpărătorului.
8.7. Conform legii, dreptul de returnare nu se poate exercita asupra
• produselor susceptibile de a se deteriora sau asupra produselor termenul de expirare scurt
• Produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătății sau în cazul în care acestea sunt desigilate
• Acele produse care (dupa livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente;


Confidentialitate
9.1. www.lubrifianti.eu va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile legale.
9.2. Datele personale pe care le completati in formularele de comanda se folosesc numai in scopul livrarii produselor comandate. Preluarea comenzilor se face prin intermediul paginii de internet  doar in cazuri exceptionale sa preia prin e-mail sau telefon.

 

Forta majora
10.1. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
10.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

Legea de guvernare
11.1. Partile vor rezolva pe cale amiabila toate neintelegerile, problemele si reclamatiile rezultate din incheierea, derularea si interpretarea prezentului Contract. In caz de litigiu, instan?a competenta va fi cea din mun. Sibiu.

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Sibiu
    Adresa: Sibiu, Str. Dorului nr. 21, cod 550352
    Tel.: 0269/234.458
    Fax: 0269/232.772
    E-mail: 
reclamatii.sibiu@opc.ro

 

2024 © Tribotec RO SRL